En elektriker gjorde jobbet

En elektriker gjorde jobbet

Hej igen alla mina läsare, som ni vet har jag köpt en villa på landet mellan Alingsås och Vårgårda. Det fanns ett eluttag i varje rum i stort sett, och det var inte riktigt som jag ville ha det så jag hörde av mig till en elektriker och frågade om det fanns möjlighet att få hjälp att dra nya ledningar.

Det tog en liten stund för elektriker att komma ut till mig eftersom jag bor lite avsides, men det var väl värt att vänta! Han gick igenom hela huset med mig och vi planerade hur han skulle dra de nya ledningarna. Det tog honom ungefär tre dagar att dra alla de nya ledningarna och nu har jag el i alla rummen som jag behöver! Och all elektricitet är jordat, vilket verkligen är någonting som är bra.

ag är så tacksam för att jag hittade en bra elektriker som kunde hjälpa mig med detta, annars hade jag inte vetat hur jag skulle göra. Så om du letar efter en bra elektriker, ska du definitivt kolla in den här killen! Det går att få hjälp med det mesta, stora som små jobb. Jag tipsade en väninna om honom, för min väninna hade köpt en tvättmaskin och kunde inte koppla in den på elen, men då fick hon också hjälp av honom. Han är både snabb och billig, och gör ett bra jobb! Jag ska definitivt spara numret till honom, för man vet aldrig när man behöver honom igen.

Det var allt från mig för denna gången, jag hoppas ni alla har det bra! Jag har redan lite planer på vad jag ska skriva om i mitt nästa inlägg och det kommer att handla om renovering. Jag ska snart börja renovera mitt kök, och det kommer nog att bli en intressant process minsann!

Kommentarer är stängda.