Företagsfilm till hemsidan

Företagsfilm till hemsidan

Tjenare!

Det var länge sen jag hade så här kul på jobbet som jag har haft idag. Inte för att jag i vanliga fall har tråkigt på jobbet utan snarare för att dagen har inneburit en stor variation på vad jag vanligtvis gör. Vi hade besök av Reklamfilm som är ett företag vi har anställt för att göra en företagsfilm som ska ut på våran sociala kanaler. För er som inte vet så arbetar jag som team ledare för ett härligt gäng inom kundtjänstarbetare, det är en bransch som det finns väldigt fördomar mot. Fördomar stämmer däremot inte alltid överens med sanningen och det är precis det som vi vill visa med vår företagsfilm. Producenterna från Reklamfilm blev minst sagt förvånade efter en dag hos oss, de trodde verkligen inte att vi kunde ha kul på jobbet. Det var mitt team som skulle vara med i våran företagsfilm och jag hade blivit tillsagd att förklara för teamet att de skulle se glada ut medans kameran rullade. Jag struntade helt och hållet i det och förklarade bara att det kommer ett kamerateam så de skulle vara medvetna om det.

Visst kan vi ha dagar här på kontoret då det man bara vill gå hem och lägga sig i sängen, men det är väldigt sällan. Det är alltid en härlig stämning på jobbet och när någon har en dålig dag så pushar vi alltid den personen lite extra för att hitta glädjen igen. Med vår företagsfilm vill vi visa omvärlden att kundtjänst är ett roligt yrke och på så sätt locka mer människor att komma in till vårat företag för att göra en karriär hos oss. Reklamfilm skulle skicka oss resultatet av vår företagsfilm i slutet av nästa vecka och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Höll utkik på bloggen så kanske ni kan få en liten förhandsvisning.

Kommentarer är stängda.