Murare i Lidköping

Murare i Lidköping

Hejsan, min skorsten var i dåligt skick så jag har fått ta hjälp av en murare här i Lidköping som har lagat den åt mig. Jag blev mycket nöjd med hans arbete och skorstenen ser nu ut som ny! Jag hade aldrig gjort det själv eftersom jag inte kände till hur man skulle gå tillväga och det verkade vara en svår process. Men tack vare denna hjälp så slipper jag oroa mig för skorstensbrand längre!

Det var en vän till min fru som hade hört att det finns en mycket bra murare i Lidköping så vi fick telefonnumret och hörde av oss till dem och fick en tid. När de kom så granskade de skorstenen och sa att den var i dåligt skick och behövde lagas på flera ställen. Så han började med att rengöra hela skorstenen från all smuts som hade samlats under årens lopp, sedan lagade han de ställena som var i sämst skick. Det tog bara ett par dagar så var jobbet klart! Jag har aldrig sett min skorsten så fin ut förut, men det viktigaste av allt är ju att man känner sig trygg nu, och behöver inte vara orolig för att det ska hända någonting.

Jag vill verkligen rekommendera den här muraren till alla som behöver lagningar på sin skorsten, han gör ett mycket bra jobb och man slipper oroa sig för brand i skorstenen längre! Så är det någon av er därute i den breda, vida, värden här i Skaraborg som behöver en murare, så är den här ett bra val och ni som vill veta mer kan givetvis kolla in deras hemsida eller höra av er till mig! Jag lovar att ni inte kommer ångra er! Med det sagt var det ingenting mera jag skulle ta upp, inte just om detta i alla fall!

Kommentarer är stängda.