Vill du bli snickare?

Vill du bli snickare?

Hejsan, jag jobbar ju som snickare här i Ronneby och det är ett mycket intressant och kreativt jobb. Jag undrar om det finns någon här som också vill bli snickare? Detta är ju ett yrke som man kan göra mycket olika saker inom, man bygger ju hus, renoverar hus och bygger möbler. Det är ett ganska tungt yrke med mycket bärande och lyftande, men det är också ett yrke där man får vara ute i friska luften emellanåt och jobba med händerna. Jag tänkte att det kunde vara intressant för någon av er som läser detta. För det är såhär att du behövs verkligen! Det utbildas flera inom detta yrke varje år men det är ändå en brist. Ser man till att det är många som går i pension de kommande åren så kommer det ju uppstå fler vakanser inom detta yrke. Så det är en mycket god chans för dig som vill bli snickare! Jag ska snart gå och lägga mig, så jag avslutar här. Ha det fint och kul!

Kramar från mig!

Uppdatering kl 07 dagen efter: Jag vaknade av att det stormade ute, det är riktigt höstväder idag. Jag har precis ätit frukost och ska snart gå till jobbet. Idag ska vi fortsätta med den renovering som vi påbörjade i förra veckan. Jag hoppas att allt går bra och att vi hinner bli klara innan lunch, det är inte alltid man vet med renoveringar. Men det ska nog gå bra!

Uppdatering efter lunch: Jobbet gick bra för oss idag, vi blev klara med renoveringen innan lunch. Jag ska snart gå hem och vila en stund, det är tungt att jobba på det här sättet. Men jag är glad att vi hann bli klara! Hoppas att du som läser detta känner för att bli snickare! Ha det bäst!

Kommentarer är stängda.