Att jobba som lastbilschaufför

Att jobba som lastbilschaufför

Jag älskar mitt jobb som lastbilschaufför, och jag utgår ifrån Västerås, men åker land och rike runt, och har även kört i många andra länder och fått se mycket av världen tack vare jobbet. Jag tycker verkligen om att köra lastbilarna och jag är väldigt bra på det också. Dessutom är min chef alltid mycket nöjd med mitt arbete, så det är ytterligare en bonus!

Jag älskar verkligen det oberoende som följer med att vara lastbilschaufför och jag är så tacksam över att ha det här jobbet. Det är också mycket välbetalt, vilket är bra. Dessutom gillar jag verkligen att veta att jag försörjer min familj på ett så konkret sätt. De säger alltid till mig hur stolta de är över mig och vilket bra jobb jag gör, vilket också får mig att må bra!

En av de bästa sakerna med mitt jobb är att jag arbetar så självständigt – ingen som sitter och tjatar på en hela dagarna vilket är perfekt för mig. Det finns alltid nya utmaningar att klara av varje dag och det är så spännande!

Det finns dock vissa nackdelar med det här jobbet – främst på grund av de långa timmarna hemifrån. Men jag vet att det är de som gör att jag kan göra de saker som jag älskar, som att gå ut med vänner eller bara tillbringa mer tid med min familj när vi får chansen. Och hur som helst, om man inte älskar sitt jobb, vad är då meningen? På det här sättet vaknar jag i alla fall upp varje morgon och vet att jag gör något som är värt att göra och som gör skillnad i människors liv. Man får se fantastiska platser och träffa alla möjliga människor när man är ute på vägarna också, vilket är en extra bonus, kan verkligen rekommendera detta jobb!!!

Kommentarer är stängda.