Behöver du renoveringshjälp?

Behöver du renoveringshjälp?

Idag är det soligt och behagligt väder i Haninge, Sverige.

Jag tog en promenad på gatan med min fru Halina och vår hund Max. Man kunde höra barn som lekte på grannarnas gård till vänster och höger om oss. Vi stannade vid hörnbutiken för att köpa lite bröd och bakverk. De är alltid mycket goda! Hur som helst, nu har vi fikat och jag ska skriva ett inlägg om renovering i köket. Jag hoppas att du bryr dig om det här ämnet, för vårt kök ser inte alls trevligt ut och det måste jag ändra på! Nu är det så att jag är ingen expert på renovering av kök, och jag har hittat ett byggföretag, som goda vänner tipsade om. De hade vänt sig till dem och deras kök blev fantastisk. Jag menar, kommer de att kunna förvandla vårt nedgångna gamla kök till ett modernt kök och göra det färdigt innan julen kommer? Det har de lovat, och jag tror att de menar vad de säger, för det är ett seriöst företag till skillnad från många andra som lovar men inte har förmågan att hålla vad de lovar.

Hur som helst kommer jag snart att hålla er uppdaterade om företaget och deras arbete!

Är det någon av er som renoverar era hem just nu?

Kommentar från Liv:

Hej,

Jag är så glad att höra att du ska renovera ditt kök! Det låter som ett riktigt spännande projekt och jag längtar efter att få höra om slutresultatet. Jag är faktiskt mitt uppe i en liknande renovering just nu, eftersom mitt badrum har sett ganska nedgånget ut på sistone och jag behöver uppdatera det.

Kommentar från Åke:

Hej,

Jag är definitivt intresserad av att höra mer om ditt renoveringsprojekt! Skulle gärna vilja höra vad du bestämmer dig för att göra.

Bästa önskningar,

Åke

Kommentarer är stängda.